Garmin Fishfinder Striker + 4

Garmin Fishfinder Striker + 4

  • Sadrži sondu sa dvostrukim snopom, kao i standardni Garmin CHIRP sonar za kristalno jasne slike uz izvanredno razdvajanje ciljeva

  • Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw Contours  omogućuje vam izradu i čuvanje karata sa konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 miliona ara

  • Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje tačaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila

  • Svetli 4.3-inčni ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti i intuitivno korisnički interfejs

  • Robustan dizajn za svako ribolovačko okruženje

STRIKER™ Plus 4 fishfinder sa svetlim 4.3-inčnim ekranom i ugrađenim GPS-om sadrži CHIRP sonar za kristalno jasne slike i Quickdraw Contours softver za izradu karata u kome možete sačuvati do 2 miliona ari sadržaja sa konturama do 30 cm (1 stope). Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje tačaka i navigaciju do njih, a pruža i prikaz brzine plovila.

!#171065%%alt%%#!Garmin Quickdraw Contours

Niko ne poznaje vode u kojima lovite ribu bolje od vas i drugih ribolovaca. Dok plovite uz obalu i nad većim dubinama, softver za izradu karata Quickdraw Contours izrađuje HD ribolovne karte mesta na kojima ste bili. Za ovaj postupak nije vam potrebno predznanje. STRIKER™ Plus 4 sada može spremiti do 2 miliona ari Quickdraw Contours karata sa konturama do 30 cm (1 stope).

!#171167%%alt%%#! Jasnoća CHIRP sonara

STRIKER™ Plus 4 fishfinder sadrži Garmin CHIRP tehnologiju za detaljniji prikaz i bolju jasnoću kakve očekujete od kompanije Garmin. Kristalno jasne sonarne slike daju izvanredno razdvajanje ciljeva i rezoluciju koja ostavlja bez daha i na velikim i na malim dubinama. Konture dna su vidljivije, čak i kada se brzo krećete, a šum signala suzbija se na većim dubinama, što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine.

GPS fishfinder

Ugrađeni GPS visoke osetljivosti određuje vaš položaj na vodi i održava ga gde god se nalazili. GPS omogućuje označavanje tačaka za različite lokacije. To znači da, ako riba grize na jednom mestu, to mesto možete označiti i vratiti se na isto mesto sledeći put. Označite dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru i izradite rute koje će vas sledeći put ponovo dovesti do njih. GPS takođe omogućuje da STRIKER™ Plus 4 prikaže vašu brzinu na ekranu kako biste bili sigurni vozite li ispravnom brzinom za mamac koji koristite ili kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

Osmišljen upravo za vas

STRIKER™ Plus 4 fishfinder omogućuje izuzetno jednostavan ribolov, a izrađen je tako da radi u svim okruženjima. Svetli ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti pruža vam jasan prikaz sadržaja ispod plovila, čak i na izravnom suncu. Veći ekran daje vam bolji prikaz svega što se odvija ispod plovila. Intuitivni korisnički intefejs omogućuje jednostavno pronalaženje svih funkcija koje su vam potrebne, pa ćete uvek biti spremni za sve što se na vodi može dogoditi.

cena:22500,00
Količina:
Šifra proizvoda: 2694
Vidi sve iz kategorije:
Sonari
Vidi sve od proizvođača:Garmin
Nazad na proizvode
proizvod
proizvod
proizvod