Garmin Strike Vivid 7sv + transducer

Garmin Fishfinder Striker Vivid 7SV Intuitivan 7-inčni fishfinder uređaj sa ugrađenim GPS-om izuzetne osetljivosti. Nova Vivid serija sonara nudi 7 opcija boja ekrana ,za različite uslove svetlosti ,ali isto tako prema vašim ličnim afinitetima. Uredjaj dolazi u kompletu sa GT52 sondom koja daje standardni CHIRP sonar, CHIRP ClearVü i CHIRP SideVü sonare za skeniranje.

Quickdraw Contours Garmin Quickdraw™ Contours

Niko ne poznaje vode u kojima lovite ribu bolje od vas i drugih ribolovaca. Dok plovite uz obalu ili većim dubinama, softver za izradu karata Quickdraw Contours izrađuje HD ribolovne karte mesta na kojima ste bili. Za ovaj postupak nije vam potrebno predznanje Striker Vivid 7SV sada može spremiti do 2 miliona ari Quickdraw Contours karata sa konturama do 30 cm.

SonarCHIRP ClearVü jasnoća

Garmin ClearVü™ sonar za skeniranje koji daje gotovo fotografske i široke prikaze sadržaja ispod plovila. Osim toga podržava i Garmin SideVü™ sonar za skeniranje koji daje kristalno jasan prikaz sadržaja sa svake strane plovila kako biste jasno videli strukture, podvodne objekte i ribe. Garmin CHIRP standardni sonar pruža jasan prikaz ribe u luku uz izvanredno razdvajanje ciljeva.

GPS

Ugrađeni GPS visoke osetljivosti određuje vaš položaj na vodi i održava ga gde god se nalazili. GPS omogućuje označavanje tačaka za različite lokacije. To znači da, ako riba grize na jednom mestu, to mesto možete označiti i vratiti se na isto mesto sledeći put. Označite dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru i izradite rute koje će vas sledeći put ponovo dovesti do njih.

GPS takođe omogućuje da Striker Vivid 7SV prikaže vašu brzinu na ekranu kako biste bili sigurni vozite li ispravnom brzinom za mamac koji koristite ili kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

Osmišljen upravo za vas

 Striker Vivid 7SV fishfinder omogućuje izuzetno jednostavan ribolov, a izrađen je tako da radi u svim okruženjima. Svetli ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti pruža vam jasan prikaz ispod plovila, čak i na jakom suncu. Veći ekran daje vam bolji prikaz svega što se odvija ispod. Intuitivni korisnički interfejs omogućuje jednostavno pronalaženje svih funkcija koje su vam potrebne, pa ćete uvek biti spremni za sve što se na vodi može dogoditi.

cena:76500,00
Količina:
Šifra proizvoda: 2692
Vidi sve iz kategorije:
Sonari
Vidi sve od proizvođača:Garmin
Nazad na proizvode
proizvod
proizvod
proizvod
proizvod